Praktisk info
Vil du bli med?
Finn oss på Spond!
Om fekting som sport

I 2020 opprettet Zoltan Michael Kramarics fektegruppa i Holmlia Sportsklubb. Han var også trener og primus motor. Fra høsten 2022 er Emil Friis Ruud trener. Dette innebærer at barn på Holmlia og omegn fortsatt kan prøve denne flotte idretten. Visste du at fekting passer like godt for jenter som for gutter?


GøY PÅ TRENING

Emil er en erfaren fekter og fektetrener. På treningene har vi varierte og morsomme øvelser, med rom for personlig oppfølging. Alle er med, og vi legger opp treningene slik at de skal være et trivelig og trygt sted å være.

GodT og sikkert utstyr

Støtte fra både Sparebankstiftelsen og fra Norges Fekteforbund gjør at klubben har utlånsutstyr til medlemmene av topp kvalitet. Dette gjør det mulig å begynne å fekte, uten å måtte kjøpe eget utstyr. 

KONKURRANSER OG TRENINGSSAMLINGER  - For de som vil

Klubben deltar i mange konkurranser i Oslo-området og på treningssamlinger i regi av Fekteforbundet. Disse har lav terskel for deltakelse og gir stort utbytte - i tillegg blir man en del av et større fektemiljø.

Lyst til å Prøve?

Les mer på https://www.holmliafekting.no/page/praktisk-info eller ta kontakt på vårt kontaktskjema for påmelding eller spørsmål.  Vi ønsker også etablere tilbud for andre aldersgrupper fremover - bruk i så fall kontaktskjema for å vise interesse.

Se også artikkel på fekting.no


Vis alle artikler