Praktisk info
Vil du bli med?
Finn oss på Spond!
Om fekting som sport

I 2020 opprettet Zoltan Michael Kramarics fektegruppa i Holmlia Sportsklubb. Han var også trener og primus motor. Fra høsten 2022 er Emil Friis Ruud trener. Dette innebærer at barn på Holmlia og omegn fortsatt kan prøve denne flotte idretten. Fekting passer like godt for jenter som for gutter!


GøY PÅ TRENING

Emil er en erfaren fekter og fektetrener. Han er vært tidligere trener i Bygdø fekteklubb og vi er glade for å ha ham som trener. På treningene har vi individuell oppfølging og tilpasset nivå. Alle er med, og  vi legger opp treningene slik at de skal være et morsomt og trygt sted å være.

GodT og sikkert utstyr

Støtte fra både Sparebankstiftelsen og fra Norges Fekteforbund gjør at klubben har utlånsutstyr til medlemmene av topp kvalitet. Dette gjør det mulig å begynne å fekte, uten å måtte kjøpe eget utstyr. Klubben har også helt nye trådløse meldeapparater. Slik er enkle å flytte og rigge og er bra når vi deler treningsareal med andre idretter.

Lyst til å Prøve?

Les mer på https://www.holmliafekting.no/page/praktisk-info eller ta kontakt på vårt kontaktskjema for påmelding eller spørsmål.  Vi ønsker også etablere tilbud for andre aldersgrupper fremover - bruk i så fall kontaktskjema for å vise interesse.

Se også artikkel på fekting.no


Vis alle artikler