Praktisk info
Vil du bli med?
Finn oss på Spond!
Om fekting som sport

I 2020 opprettet Zoltan Michael Kramarics fektegruppa i Holmlia Sportsklubb. Han var også trener og primus motor. Fra høsten 2022 er Emil Friis Ruud trener. Dette innebærer at barn på Holmlia og omegn fortsatt kan prøve denne flotte idretten. Fekting passer like godt for jenter som for gutter!


GøY PÅ TRENING

Emil er både en erfaren fekter og fektetrener. Han er vært tidligere trener i Bygdø fekteklubb og vi er glade for å ha ham som trener. På treningene har vi individuell oppfølging og tilpasset nivå. Alle er med, og  vi legger opp treningene slik at de skal være et morsomt og trygt sted å være.

GodT og sikkert utstyr

Støtte fra både Sparebankstiftelsen og fra Norges Fekteforbund gjør at klubben har utlånsutstyr til medlemmene av topp kvalitet. Dette gjør det mulig å begynne å fekte, uten å måtte kjøpe eget utstyr. Klubben har også helt nye trådløse meldeapparater. Slik er enkle å flytte og rigge og er bra når vi deler treningsareal med andre idretter.

Ta kontakt for å bli meD, eller bare møt opp 

Ta kontakt på vårt kontaktskjema for påmelding eller spørsmål. Lyst til å prøve, se https://www.holmliafekting.no/page/praktisk-info.  Ta gjerne med en venn også! Vi ønsker også etablere tilbud for andre aldersgrupper fremover - bruk i så fall kontaktskjema for å vise interesse.

Se også artikkel på fekting.no


Vis alle artikler