Utlånssentralen åpner 3. Desember

Postet av Kontoret den 18. Nov 2019

 Utlånssentralen har vintersportsutstyr som langrennsski med tilhørende støvler og staver, slalåmski med tilhørende støvler og staver og skøyter til barn og voksne. Vi har utstyr til ishockey (køller, puck og beskyttelseshjelmer), samt telt, lavo, stormkjøkken og tursekk til utlån.

Alle som bor på Holmlia - både medlemmer og ikke-medlemmer i klubben er velkommen til å låne utstyr. Utlånstiden er en maks en uke. Utlånet er gratis.

Vi ønsker alle velkommen til å låne utstyr.


http://www.holmliasport.no/p/39218/utlansssentralen

 

Velkommen til romjulsaktiviteter i Holmlia Idrettshall

Postet av Kontoret den 17. Nov 2019

I romjula arrangerer Holmlia Sportsklubb med støtte fra Oslo Idrettskrets og midler fra Inkludering i idrettslag åpne aktiviteter i Holmliahallen. Inkludering i idrettslag er en økonomisk ordning  hvor idrettslag kan søke midler for å tilby gratis aktivitet til barn og unge som ikke er med i organisert idrett. 

Åpen hall

Fredag 27. og mandag 30. desember blir det åpen hall på dagtid fra kl. 11.00 - 15.00 med aktiviteter som fotball, basket, innebandy og frilek. Alle barn i alderen 6 til 12 år er velkommen. 

Futsalturnering

Lørdag 28. og søndag 29. desember blir det futsalturnering åpen for alle - gratis og med premier!

 • Lørdag 28. desember blir det turnering for jenter og gutter født 2005 - 2008
 • Søndag 29. desember blir det turnering for jenter og gutter født 2004 - 2001

Påmelding til futsalturneringen gjøres til vår trenerveileder Dan Noam Winer - på epost dannoamw@gmail.com. Dan trenger navn på laget som meldes på og navn og fødselsår på deltakerne på laget.

Årets kvinnelige leder

Postet av Kontoret den 13. Nov 2019

Holmlia Sportsklubb ønsker å gratulere Kari Hove med nominasjon til årets kvinnelige leder.

Dette er uten tvil en tittet få fortjent mer enn Kari.


Kari M. Hove, Holmlia SP

Kari kom inn i styre og stell i Holmlia SK på slutten av 80-tallet. I mer enn 20 år har hun vært en uslitelig lagleder for jentelagene J86 og J93, og klubbens ledende drivkraft for jentefotballen. Noe hun fortsatt er. Hun har vært økonomiansvarlig i fotballgruppa i over 20 år, og nesten like lenge i klubbens hovedstyre. Hun har hatt div styreverv i HSK i mer enn 20 år – både i fotballgruppa og i hovedstyret. Som en klubbkollega sier det:  "Kari er den råeste «stayeren» innenfor idretten som jeg har møtt".

Hun påtar seg lederansvar når det kreves, og hun leverer alltid. Jeg har aldri opplevd at Kari har påtatt seg et ansvar, og så ikke fulgt opp og utført oppgavene på en utmerket måte. Kari er en klar og tydelig leder, solid forankret i breddefotballens samfunnsbyggende rolle. Det er mange barn og unge på Holmlia som har mye å takke Kari for, og da særlig jenter. I 2011 ble hun valgt inn i kretsstyret i NFF Oslo, leder av Fairplay-komiteen fra 2013, og nestleder i kretsen fra 2014-2018. Hun har også sittet og sitter i flere komiteer i NFF Oslo, blant annet anleggsutvalget og organisasjonsutviklingskomiteen.

Kari er en stor forkjemper for Kvalitetsklubb og er selvfølgelig kvalitetsklubbansvarlig i egen klubb. I tillegg var hun leder av Kvalitetsklubbkomiteen frem til den ble en del av organisasjonsutviklingskomiteen.I 2018 tok hun over ledervervet i NFF Oslo og gjør der en utmerket innsats for alle spillere, trenere, dommer, ledere og ansatte i NFF Oslo.
Vi søker støtteapparat til A-laget for 2020-sesongen

Postet av Kontoret den 11. Nov 2019

Holmlia Sportsklubb er en breddeklubb som gir barn og unge i lokalmiljøet et godt tilbud om fotballaktiviteter. Vårt fokus er å skape fotballglede, få flest mulig med lengst mulig, samtidig som vi ønsker å drive ferdighetsutvikling. Utvikling skal skje som del av et planlagt løp som tar hensyn til den enkelte spiller og klubben.

Målsetninger

Holmlia Sportsklubb er kjent som en klubb som utvikler mange talenter. Det ønsker vi å fortsette med! Vi ønsker at vårt juniorlag og A-lag skal være klubbens flaggskip og et interessant og ambisiøst mål å strekke seg etter for våre yngre spillere, slik at vi kan beholde spillere så lenge som mulig i klubben. Vi ønsker å bygge et juniorlag og A-lag som gjør det mulig å utvikle spillere til de øverste nivåer i landet.

Hva ser vi etter?

Vi ser etter deg som har lyst å bidra rundt vårt seniorlag og være en viktig støttespiller for trenerapparat og spillere. Er det en ildsjel der ute som ønsker å bidra rundt A-laget vårt. Vi er helt avhengig av engasjerte folk for å få til de målsettinger vi har satt oss, og skape en best mulig ramme rundt laget og klubben.

Materialforvalter

Oppgavene dine vil være å ha oversikt over alt utstyr som A-laget benytter til kamp og trening, så som drakter, treningsutstyr, baller, vester, kjegler, vannflasker og medisinsk utstyr etc. Sørge for at utstyr er vasket og klart til kamp og trening. Dele ut treningstøy til trening, pakke og ha oversikt over drakter til kamp. Rydde bort utstyr etter trening og kamp. Holde A-lagets utstyrsbod ryddig og sørge for at utstyr er på plass.

SoMe-ansvarlig

Vi ser etter deg som er god på å bruke sosiale medier og som ønsker å bidra med å markedsføre Holmlias A-lag på ulike plattformer.

Laget har i dag en instagramkonto som er i aktiv bruk. Vi ønsker å være enda mer aktive i profileringen av oss selv på ulike sosiale medier. Det gjelder alt fra bilder, informasjon om arrangementer og videosnutter med videre, og vi trenger da deg! Som har lyst og kunnskap til å hjelpe oss på dette og videreutvikle det arbeidet som er startet og ta det til neste nivå!

 

Synes du dette virker interessant?

Send en skriftlig søknad med informasjon om deg selv og tidligere erfaring, til styret i Holmlia Sportsklubb Fotball, epost: post@holmliafotball.org
Musikkverksted I klubbhuset

Postet av Kontoret den 11. Nov 2019
Byttehelgen 9-10 november

Postet av Kontoret den 5. Nov 2019

Byttehelgen er et samarbeid mellom Norges Skiforbund Langrenn, Sparebank 1 og idrettsklubber i hele landet

Den landsdekkende Byttehelgen er Norges største dugnad for brukt skiutstyr.

Vi vet at det står fullgodt utstyr til flere hundre millioner og støver ned i norske hjem. I år håper vi enda mer av dette utstyret finner veien til Byttehelgen. Vi oppfordrer derfor alle i Oslo til å ta en tur ned i kjelleren, ut i garasjen eller opp på loftet for å hente frem det utstyret de ikke lenger bruker, og ta det med seg til byttehelgen til Bjørndal IF (Seterbråtveien 4) den 9. og 10. november.
Se også www.byttehelgen.no


Holmlia sportsklubb har et ønske om å promotere tiltak som vil være med på å gi våre barna en bedre hverdag.

Et av tiltakene er utlånssentralen.

Utlånssentralen drives av Holmlia Sportsklubb og har lokaler i tilknytning til klubbhuset i Lusetjerndalen.
Her låner ut vintersportsutstyr som langrennsski, slalåmski med tilhørende støvler og staver og skøyter til barn og voksne
Se også http://www.holmliasport.no/p/39218/utlansssentralen  for mer informasjon

    

  
Treningstider fra 1. november

Postet av Kontoret den 31. Okt 2019

Vintersesongen starter 1. november. Denne vintersesongen skjer vinterdrift av Lusetjern kuntgress i regi av Bymiljøetaten. Det innebærer at noe treningstid settes av til barne- og ungdomslag fra andre klubber i nærmiljøet etter søknad og Ljan FK har fått tildelt treningstid. For Holmlia SK Fotball betyr det at vi ikke har utgifter til vinterdrift - hverken brøyting, kjemikalier eller opprydding etter sesongen. Mer informasjon finnes på NFF Oslo sine nettsider.

Nye vintertreningstider er lagt ut her for utetrening på Lusetjern kunstgress. Fra 1. november er også gymsalene på Rosenholm (Rosenhallen) Hallagerbakken og Toppåsen tilgjengelig for innetrening. Informasjon om treningstider for lagene finner dere her. 

Alle tider som er ledig, kan dere melde interesse for pr. epost til post@holmliafotball.org. Tider på Lusetjern kunstgress som er merket styret kan disponeres til treningskamper ol. Ta kontakt pr epost om dere ønsker å reservere tid til treningskamper.
Vålerenga på besøk på jentetrening!

Postet av Kontoret den 30. Okt 2019

Over 50 Holmlia-jenter var samlet på Lustjern kunstgress tirsdag 15. oktober. Selv om værgudene ikke viste seg fra sin beste side, la det ingen demper på stemningen blant de fremmøtte jentene.

 "Dette var skikkelig gøy" strålte Maria Simonsen, Vilma Holmberg og Amalie Skaug Lynga.  

Jentene som var i alderen 9-14 år fikk nemlig besøk av fem fotballproffer fra Vålerengas damelag i Toppserien, som stod for treningsøkta denne kvelden.Vålerenga damene starter å fortelle litt om seg selv før det var tid for oppvarming levert av den serbiske landslagsspilleren Dejana Stefanovic.

Deretter ble jentene fordelt i grupper og var totalt innom 4 stasjoner i løpet av treninga. "Øvelsene var kule og Vålerenga spillerne var flinke trenere" forteller Vilma Holmberg.

 Tilbake på gamle trakter

Vålerenga spiller Ingrid Schjelderup (32) er født og oppvokst på Holmlia, og synes det var hyggelig å være tilbake på gamle trakter. 

"Jeg spilte på Holmlia frem til jeg var 14 år, så dette er jo klubben min. Derfor er det veldig fint å være tilbake igjen og gi noe tilbake til disse jentene" forteller den tidligere landslagsspilleren som fikk med seg sine lagvenninner til å spille en «drømmekamp» mot Holmlia-jentene. 

Det ble en kamp med glede og herlig kaos. Ikke overraskende var det Holmlia stakk av med seieren.

Etter at kampen var overstått var det tid for lagbilder og autografer. Alle lagene fikk også utdelt fotballer fra OBOS, og alle ble invitert på Vålerenga sin siste seriekamp lørdag 2. november kl. 13:00.

"Det er en veldig viktig kamp for oss og vil sannsynligvis avgjøre hvilken medalje vi får. Det blir gratis inngang på denne kampen, derfor håper vi at dere kommer og støtter oss fra tribunen" oppfordret Schjelderup.
Vi inviterer til trenerforum

Postet av Kontoret den 30. Okt 2019

Vi inviterer til trenerforum torsdag 21. november kl. 18.00 - 20.00 på klubbhuset. Norgesmester i fotball, G11- og akademitrener Eirik Heltne kommer for å dele erfaringer fra sin hverdag i Stabæk. Alt fra fotballfilosofi, treningsopplegg, utviklingsmodeller mm. vil bli tatt opp i det som blir en utrolig spennende kveld! 

Det blir mulighet for spørsmål, diskusjoner og erfaringsutveksling. 

Vi serverer kaffe og noe å bite og vil gjerne ha tilbakemelding på deltakelse til post@holmliafotball.org. Meld deg på arrangementet om du kommer!

Vi oppfordrer også alle trenere i Holmlia SK - fotball til å melde seg inn i facebook-gruppen for klubbens trenere!
Fritidsstipend

Postet av Kontoret den 22. Okt 2019

Bydelsutvalget i vår bydel besluttet i møte 13. juni å bevilge kr 500 000 til fritidsstipend for 2019. Fritidsstipendet tildeles barn og unge fra 6 år til de har fullført videregående opplæring, til betaling av fritidsavktiviteter og skal dekke medlemskontingent, treningsavgift, lisens, cupdeltakelse, turer og arrangement. 

Hensikten er å redusere økonomiske barrierer for deltakelse i fritidsaktivitet for familier som ikke greier å dekke barnas utgifter til aktivitet.

Søknad om fritidsstipend sendes gjennom idrettslaget eller organisasjonen der barnet deltar. Søknaden sendes inn av idrettslaget/organisasjonen basert på muntlig eller skriftlig henvendelse fra foreldre/foresatte. Søkandene er anonymiserte, og det er kun utvalgte personer i organisasjonen som søker, som kjenner identiteten til den det søkes for.

Les om ordningen på bydelens nettside.

Prosedyre for søknad i Holmlia Sportsklubb

Foreldre/foresatte kontakter Holmlia Sportsklubbs kasserer for å be om at det søkes på vegne av sitt barn. Henvendelse kan også gjøres via trener/lagleder eller gruppenes kasserere om det er ønskelig. Klubbens kasserer sender inn søknader fortløpende, melder tilbake til søker status på søknadsbehandlingen, samt sørger for at mottatte midler benyttes til dekning av aktuelle utgifter.

Klubbens kasserer - Kari Hove - kan kontaktes på epost karimhove@gmail.com eller 934 98 076 - send gjerne sms om kontakt ikke oppnås.

Forsikring ved skader i forbindelse med organisert idrettsaktivitet

Postet av Kontoret den 24. Sep 2019

Alle barn som er medlem av lag tilsluttet Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) eller som deltar i organisert aktivitet i klubbens/lagets regi er forsikret gjennom Gjensidige barneidrettsforsikring.  Forsikringen omfatter barn til den dato de fyller 13 år. Forsikringspremien betales av NIF.

Når barnet fyller 13 år overtar forsikringsordninger gjennom de ulike særforbundenes (idrettenes) ordninger. De ulike idrettene har ulik måte kreve inn forsikringspremie på. I noen idretter som f eks. håndball betaler den enkelte utøver en lisens (forsikringspremie), mens andre idretter som f.eks. fotball, så faktureres klubben for forsikringspremien ut fra antall påmeldte lag i de ulike årsklassene.

For barn opp til 13 år meldes skade av foreldre/foresatte på nettsiden til forsikningsleverandør Gjensidige.

For barn over 13 år og voksne meldes skade i henhold til den aktuelle idrettens egne rutiner. For mer info se nettsidene til de ulike idrettene

Løp for meg

Postet av Kontoret den 28. Aug 2019


Vi spandere deltakere avgiften på de av dere som velger å løpe i Holmlia drakt.

Skulle du formodningen mangle drakt kan vi være behjelpelige. 

Ta kontakt med daglig leder Aram på post@holmliasport.no
Æresmedlemmer hedret

Postet av Kontoret den 6. Jun 2019


Bjørn Olav Sundfær og Anne Gråbak fikk tildelt hederesmerke i gull oog ble utnevnt til æresmedlemmer i klubben på årsmøtet i mars 2019. I dag var det tid for utdeling av æresbevisningene. Styreleder Mikkel Tronsrud sto for utdelingen i anledning sommeravslutning for hovedstyret på klubbhuset.

Her er hedersbevisningskomiteens begrunnelse for utnevnelsene:

Bjørn Olav Sundfær

En person som har sittet i styret i Holmlia Innebandy i mange år. Har hatt ansvar for registering av spillere i klubben, og støttet opp på damesiden i de senere årene da han har to døtrer som spiller der. Bjørn har, og er stor resurs for innebandygruppa. Han kan det meste om klubben, og kan regelverket ut i fingerspissen.

 Bjørn har satt i gang mosjonsinnebandy som i dag har blitt et populært treningstilbud for personer på +/-40 år. Da dette ble så populært har det også kommet på dame siden. Dette har også gitt klubben flere medlemmer, og inntekter da de betaler en symbolsk sum for å trene i hallen.

 Bjørn har tatt dommerkurs for å stille opp som dommer for Holmlia Innebandy. Og han stiller opp som ressurs person for Holmlia Innebandy, selv om han har trukket seg fra styrearbeid i klubben.

 Bjørn har også i mange år sittet som styremedlem i Oslo & Akershus Bandyregion, der han har hatt ansvar for alders dispensasjoner og vært leder for seriekomiteen.

 Bjørn blir sett som en person som er nøye i sitt arbeid (også av andre klubber), og hadde en plan at det skulle stramme inn alder dispensasjonen i regionen. Men Bjørn har sagt det selv med en god latter at det har vel aldri gitt mer dispensasjon siden jeg fikk ansvaret.

 

Anne Gråbak

Er en person som har sittet i mange år i Holmlia innebandystyret som styremedlem og styreleder.

Hun har bidratt stort til å sette ting i system, noe som hjelper oss i vårt styrearbeid i dag. Hun har vært en støtte for damelaget sammen med Bjørn. Anne har vært og er opptatt at barneidretten, og jenter i innebandy. Anne startet også opp tiltaket mor-barn innebandy i denne satsingen.

Anne har sittet i styret i Oslo og Akershus bandyregion. Hun har også vært styremedlem i ISU, Søndre Nordstrand – der hun blant annet fremmet behovet for idrettshaller i vår bydel.

Har vært en ressurs person for klubben, og stilt seg åpen for hjelpe til i for eksempel minirunden 2019. Dette selv etter at hun flyttet ut av bydelen og Oslo i 2018.

Medlemskontingent 2019

Postet av Kontoret den 5. Mai 2019

Medlemskontingent 2019 er under utsendelse. De aller fleste får tilsendt kravet pr epost, og noen får tilsendt kravet pr brev til privatadresse. Holmlia Sportsklubb benytter idrettens løsning for medlemsadministrasjon. Det betyr at alle kan finne kravet på www.minidrett.no. Her kan medlemsinformasjon oppdateres, og foreldre/foresatte kan vedlikeholde medlemsinformasjon for sine barn.

Medlemskontingenten for medlemmer i klubben er 

 • Aktive kr 200
 • Støttemedlemmer kr 100
 • Familiemedlemmer kr 500 (inntil 5 medlemmer i en familie, deretter kr 100 pr medlem)

Ved innmelding etter 1. august er medlemskontingenten kr 100 ut året. Les mer om medlemskap i klubbhåndboken.

Antall betalende medlemmer bestemmer størrelsen på kommunal støtte til klubben. Både kommunale bidrag fordelt gjennom Oslo Idrettskrets og lokale aktivitetsmidler fordelt av bydelen i Idrettens samarbeidsutvalg avhenger av antallet betalende medlemmer. 

Aktive og styremedlemmer må våre medlemmer i klubben, mens trenere og lagledere ikke er pålagt medlemsskap. Vi oppfordrer alle til å betale medlemskontingenten!

Har du spørsmål til medlemskontingenten - kontakt klubben via post@holmliasport.no
Årets klubbkolleksjon er klar for bestilling!

Postet av Kontoret den 3. Mar 2019


Vår nye 2019-klubbkolleksjon er nå klar for bestilling i nettbutikken til Comet Sport - klikk deg inn på denne lenken hvor du finner utvalget av treningstøy, overtrekk, sokker og strømper med mer med klubbrabatt. Varene leveres med klubblogo. I tillegg kan det påføres initaler/navn mot tillegg i pris.

Ved bestilling via vår utstyrsavtale er du med på å støtte Holmlia Sportsklubb. 

Varene sendes hjem til deg mot frakt på kr 100 ved kjøp under kr 1 500. Alternativt kan varene hentes i Comet Sport sin butikk på Lillestrøm.
Innkalling til årsmøte 27. mars 2019

Postet av Kontoret den 17. Feb 2019

Årsmøte holdes 27. mars 2019 kl. 19.00 på klubbhuset. 

Alle medlemmer har møterett på årsmøtet. Medlemmer som har fylt 15 år, har vært medlemmer i klubben i minst en måned og har oppfylt sine medlemsforpliktelser, har stemmerett på årsmøtet.

Vi oppfordrer alle medlemmer til å møte opp. Årsmøtet er Holmlia Sportsklubbs høyeste myndighet, og bestemmer rammene for vår aktivitet.

Saksliste:

 1. Godkjenne de stemmeberettigde.
 2. Godkjenne innkallingen, saksliste og forretningsorden.
 3. Valg av dirigent, sekretær og to representanter til å underskrive protokollen
 4. Behandle Årsberetning 2018 inkludert gruppenes årsmeldinger
 5. Behandle Holmlia Sportsklubbs regnskap i revidert stand, herunder gruppenes regnskap.
 6. Behandle innkomne forslag og saker 
  1. Forslag til endring i vedtekter.pdf
 7. Forslag til medlemskontingenter 2020.pdf
 8. Behandlet Holmlia Sprtsklubbs Budsjett 2019 samlet.
 9. Behandle Holmlia Sportsklubbs Virksomhetsplan
 10. Behandle Holmlia Sportsklubbs organisasjon 
 11. Velge
  1. Leder og nestleder
  2. 5 styremedlemmer og 2 varamedlemmer
  3. Øvrige valg i henhold til vedtatt organisasjonsplan
  4. To revisor
  5. Representant til Idrettens samarbeidsutvalg i Bydel Søndre Nordstrand
  6. Representanter til Oslo Idrettskrets ting
  7. Valgkomité med leder, 2 medlemmer og 1 varamedlem
  8. Æresbevisningskomité med leder og to medlemmer 


Forslag som ønskes behandlet under pkt. 6 på årsmøtet må sendes klubben på post@holmliasport.no innen 1. mars. 

Fullstendig saksliste og saksdokumenter vil være tilgjengelig for medlemmene på www.holmliasport.no 20. mars 2019.


Med vennlig hilsen

Styret
Åpen hall - onsdager kl. 16.00!

Postet av Kontoret den 5. Jan 2019


Onsdager har vi åpen hallen fra kl. 16.00 - 18.00 for alle barn mellom 6 og 12 år. Vi kan tilby varierte aktiviteter som fotball, håndball, innebandy, basket, stikkball, trampoline, hoppetau og frilek. 

Aktivitetene tilpasses de ulike aldersgruppene og ungenes ønsker. Deltakerne trenger ikke spesielt utstyr for å delta, men husk at det ikke er lov med utesko i hallen, så ta gjerne med innesko eller sokker med anti-skli.

Vår ansatte i klubben Aram vil ha hovedansvaret for aktiviteten og har med seg inntil 10 instruktører fra klubben.  Foreldre som ønsker å følge ungene, er velkommen til å se på fra tribunen i hallen.

Aktivitetene gjennomføres med støtte fra Oslo Idrettskrets gjennom ordningen Inkludering i idrettslag hvor målet er å inspirere til fysisk aktivitet i lokalmiljøet. Forutsetningen er at aktivitetene er lokale, åpne og gratis. Aktivitetstilbudet vil være åpent hver onsdag fram til hallen stenger i sommer
Godt nytt år!

Postet av Kontoret den 1. Jan 2019

Velkommen Aram!

Med nytt år kommer endringer også for Holmlia Sportsklubb. Vi ønsker vår nye administrativ leder og driftsansvarlig Aram M. Singh velkommen! 

Aram er oppvokst på Holmlia og bor på Toppåsen, er gift og har to barn. Han har en allsidig bakgrunn og vil både ta ansvar for praktiske gjøremål og administrative oppgaver i klubben. Han er en handlekraftig mann som går på med lyst og gjennomføringsevne, og løser både store og små oppgaver. 

Aram startet i jobben i november.  De første månedene i jobben har Aram nå brukt til å bli kjent med klubben, og rydde og reparere i klubbhuset. Nå planlegges det videre arbeid med oppgradering av klubbhuset innvendig.

Aram er en god relasjonsbygger, en blid og omgjengelig type som er genuint interessert i mennesker. Han har omtanke for folk og han ser deg, ingen går under radaren hans. 

Aram kan kontaktes om alt som har med Holmlia Sportsklubb å gjøre på epost post@holmliasport.no eller telefon 993 86 161. Han har kontor på klubbhuset - så stikk gjerne innom på besøk.


Takk for innsatsen Ove!

Hovedstyret ønsker på vegne av hele Holmlia Sportsklubb å takke Ove Bevolden for hans hjerte og engasjement for klubben i våre hjerter! 

Ove har vært daglig leder i HSK i 10 år, aktiv i klubben i nærmere 30 år, og han har vært en frontfigur for Holmlia Sportsklubb. Med hans engasjement og en usedvanlig nettverksbygging har Ove sikret at Holmlia Sportsklubb har blitt en viktig aktør i lokalmiljøet. Ove fortsetter sine bidrag som leder for Vær Stolt-festivalen å tilby aktiviteter for barn, unge og voksne på Holmlia.

Vi takker Ove som gjennom sitt arbeidet i klubben og med Vær Stolt-festivalen har gitt alle en mulighet til å få oppleve en tilhørighet til lokalsamfunnet og vært et forbilde for mange.

Klubben ønsker Ove lykke til videre med arbeidet med Vær Stolt-festivalen . Vi gleder oss til festivalen 2019, da «flytter» festivalkontoret inn på klubbhuset denne festivalhelgen i juni.

Holmlia Sportsklubb fortsetter samarbeidet med Ove og festivalen om å skape aktivitet for barn og unge på Holmlia også i fremtiden!

Ove kan nås på epost ovebevolden@gmail.com eller telefon 951 10 751. Ove og Vær Stolt har kontor på Holmlia Senter.