Æresmedlemmer hedret

Postet av Kontoret den 6. Jun 2019


Bjørn Olav Sundfær og Anne Gråbak fikk tildelt hederesmerke i gull oog ble utnevnt til æresmedlemmer i klubben på årsmøtet i mars 2019. I dag var det tid for utdeling av æresbevisningene. Styreleder Mikkel Tronsrud sto for utdelingen i anledning sommeravslutning for hovedstyret på klubbhuset.

Her er hedersbevisningskomiteens begrunnelse for utnevnelsene:

Bjørn Olav Sundfær

En person som har sittet i styret i Holmlia Innebandy i mange år. Har hatt ansvar for registering av spillere i klubben, og støttet opp på damesiden i de senere årene da han har to døtrer som spiller der. Bjørn har, og er stor resurs for innebandygruppa. Han kan det meste om klubben, og kan regelverket ut i fingerspissen.

 Bjørn har satt i gang mosjonsinnebandy som i dag har blitt et populært treningstilbud for personer på +/-40 år. Da dette ble så populært har det også kommet på dame siden. Dette har også gitt klubben flere medlemmer, og inntekter da de betaler en symbolsk sum for å trene i hallen.

 Bjørn har tatt dommerkurs for å stille opp som dommer for Holmlia Innebandy. Og han stiller opp som ressurs person for Holmlia Innebandy, selv om han har trukket seg fra styrearbeid i klubben.

 Bjørn har også i mange år sittet som styremedlem i Oslo & Akershus Bandyregion, der han har hatt ansvar for alders dispensasjoner og vært leder for seriekomiteen.

 Bjørn blir sett som en person som er nøye i sitt arbeid (også av andre klubber), og hadde en plan at det skulle stramme inn alder dispensasjonen i regionen. Men Bjørn har sagt det selv med en god latter at det har vel aldri gitt mer dispensasjon siden jeg fikk ansvaret.

 

Anne Gråbak

Er en person som har sittet i mange år i Holmlia innebandystyret som styremedlem og styreleder.

Hun har bidratt stort til å sette ting i system, noe som hjelper oss i vårt styrearbeid i dag. Hun har vært en støtte for damelaget sammen med Bjørn. Anne har vært og er opptatt at barneidretten, og jenter i innebandy. Anne startet også opp tiltaket mor-barn innebandy i denne satsingen.

Anne har sittet i styret i Oslo og Akershus bandyregion. Hun har også vært styremedlem i ISU, Søndre Nordstrand – der hun blant annet fremmet behovet for idrettshaller i vår bydel.

Har vært en ressurs person for klubben, og stilt seg åpen for hjelpe til i for eksempel minirunden 2019. Dette selv etter at hun flyttet ut av bydelen og Oslo i 2018.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.