Vi søker støtteapparat til A-laget for 2020-sesongen

Postet av Kontoret den 11. Nov 2019

Holmlia Sportsklubb er en breddeklubb som gir barn og unge i lokalmiljøet et godt tilbud om fotballaktiviteter. Vårt fokus er å skape fotballglede, få flest mulig med lengst mulig, samtidig som vi ønsker å drive ferdighetsutvikling. Utvikling skal skje som del av et planlagt løp som tar hensyn til den enkelte spiller og klubben.

Målsetninger

Holmlia Sportsklubb er kjent som en klubb som utvikler mange talenter. Det ønsker vi å fortsette med! Vi ønsker at vårt juniorlag og A-lag skal være klubbens flaggskip og et interessant og ambisiøst mål å strekke seg etter for våre yngre spillere, slik at vi kan beholde spillere så lenge som mulig i klubben. Vi ønsker å bygge et juniorlag og A-lag som gjør det mulig å utvikle spillere til de øverste nivåer i landet.

Hva ser vi etter?

Vi ser etter deg som har lyst å bidra rundt vårt seniorlag og være en viktig støttespiller for trenerapparat og spillere. Er det en ildsjel der ute som ønsker å bidra rundt A-laget vårt. Vi er helt avhengig av engasjerte folk for å få til de målsettinger vi har satt oss, og skape en best mulig ramme rundt laget og klubben.

Materialforvalter

Oppgavene dine vil være å ha oversikt over alt utstyr som A-laget benytter til kamp og trening, så som drakter, treningsutstyr, baller, vester, kjegler, vannflasker og medisinsk utstyr etc. Sørge for at utstyr er vasket og klart til kamp og trening. Dele ut treningstøy til trening, pakke og ha oversikt over drakter til kamp. Rydde bort utstyr etter trening og kamp. Holde A-lagets utstyrsbod ryddig og sørge for at utstyr er på plass.

SoMe-ansvarlig

Vi ser etter deg som er god på å bruke sosiale medier og som ønsker å bidra med å markedsføre Holmlias A-lag på ulike plattformer.

Laget har i dag en instagramkonto som er i aktiv bruk. Vi ønsker å være enda mer aktive i profileringen av oss selv på ulike sosiale medier. Det gjelder alt fra bilder, informasjon om arrangementer og videosnutter med videre, og vi trenger da deg! Som har lyst og kunnskap til å hjelpe oss på dette og videreutvikle det arbeidet som er startet og ta det til neste nivå!

 

Synes du dette virker interessant?

Send en skriftlig søknad med informasjon om deg selv og tidligere erfaring, til styret i Holmlia Sportsklubb Fotball, epost: post@holmliafotball.org


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.